onsdag, oktober 1

Bibliotekskatten Dewey har tassat vilse

Jag skrev ett inlägg om Bibliotekskatten Dewey för en stund sedan, men eftersom jag laddade upp bilderna i ett utkast häromdagen, så har Dewey gått lite vilse. Om ni är intresserad av att läsa inlägget så hittar ni det här.

För att ni inte ska ha tittat in här helt förgäves, så kommer här ett Special Guest Appearence av lilla katten. (Det märks inte att jag nyligen orkade ta reda på hur vår nya kamera fungerar, va?)

Lilla katten äter något GOTT:

4 kommentarer:

maria sa...

vilken underbar bild!

Helena sa...

SÖÖÖÖÖT! Mitt blödiga kattälskarhjärta bara svämmar över.

(Fast stora katten är ju sällsynt parant också...)

ka sa...

Jag vill också ha en katt i mitt liv! Å!

Samt: tråkigt att jag inte lyckades få till det så fint att middagen med bokhororna och dig blev av. Aj tusan, vi skulle ju ha kunnat snacka pirater till döddagar! Hur är det nu, du har läst Rees' nya? Jag ska nog kolla runt lite här på bloggen en stund. Är väldigt nyfiken på den.
/ka

Piratdrottningen Alwilda sa...

Ka: Ja, verkligen synd, men du missar väl inte middagen hos Andy? ;-) Annars har vi ju alltid framtida bokkollo att hoppas på (hoppas jag!).

Jag har börjat läsa Sovay, men jag är inte så imponerad som jag hade hoppats (än i alla fall). Vet inte riktigt vad det är, den borde ju ha superpotential, men den känns mest ... lite tråkigare så här långt. Jag hoppas på en vändning och har långt ifrån gett upp än i alla fall.