söndag, september 5

Full vind i seglen

Det är september, och jag har riggat seglen igen precis som jag lovade! Vi rivstartar med en länk till författaren Kim M. Kimselius blogg, hon skriver nämligen om sin signering hos oss i barnbokhandeln igår, komplett med bilder och allt!

Ni har väl inte missat hennes spännande barn- och ungdomsböcker om Theo och Ramona som reser i tiden? Lättlästa och hela tiden med en liten cliff-hanger i slutet av varje kapitel som håller spänningen uppe. Att man sedan lär sig något nytt om en historisk epok mitt i spänningen gör ju inte saken sämre. Recension av de två senaste böckerna (Theos Pompeji och Boudicas strid mot romarna) kommer inom kort. Tills dess kan du hitta mer information om alla hennes böcker här.


Och ja, ni som tycker att den rödhåriga piratdrottningen till vänster på den sista bilden i Kims blogginlägg ser lite fet ut, ni har helt rätt. Grymme-Carl ska nämligen bli storebror i februari ... Hur gick det till nu när det skulle vara medicinskt omöjligt kan man ju med all rätt fråga sig?

Tja. Han ville det. Och då fick han det. Sådan är helt enkelt Grymme-Carls makt. (O stora framtid, huka dig och darra!)

(Allvarligt talat har vi INGEN aning. Vi förstår ju att vi måste ha varit inblandade i saken på något vis, förste styrman och jag, men i övrigt fattar vi ingenting. Ibland blir det helt enkelt inte riktigt som man planerade. Tack och lov!)

2 kommentarer:

Kim M. Kimselius sa...

Underbar blogg. Ska bli spännande att se dina kommentarer om mina böcker. Tack för länken. Kramisar från författaren Kim M. Kimselius

Piratdrottningen Alwilda sa...

Tack själv för att du besökte oss, och för det fina inlägget i din blogg! Kram Alwilda