söndag, juni 6

Livsnödvändigt trams för ett coolare liv

Okej, det här gör jag mest för att få ett svincoolt prylpaket från Coolstuff (det kan du också få om du har en blogg!). Men nu råkar det faktiskt vara så att jag (som ni säkert redan vet) älskar Coolstuff, och har köpt många fina saker där (och bloggat om det med, till exempel här.). Bland annat har jag den här snygga bokhyllan på väggen bredvid min säng:


En annan favorit är min Slush Mug, som naturligtvis går varm (eller jag menar förstås kall) nu i sommarvärmen. Den slushar precis allt man kan drömma om (så länge ens drömmar inte innehåller sötningsmedel ... men själv drömmer jag förstås bara om rent, smaskigt socker! Drömma om sötningsmedel - vem gör det liksom?).


I alla fall så har de nu fixat ett nytt, smart taggsystem, som jag såklart håller på att klicka ihjäl mig på. Jag har nästan pinsamt många grejer i taggen Ordning och reda, kanske för att jag mitt i all röra drömmer om just ett sådant liv. Fast egentligen tror jag nog inte att det blir så mycket mer ordning för att jag har bordet fullt av röda, döda gubbar spetsade av pennor och vita och svarta gubbar genomborrade av tandpetare (jag drömmer fortfarande om Voodoo-knivstället, men om jag inte minns fel så fyller jag år snart, hmm ...). Jag tror helt enkelt att det är Coolstuff som har taggat fel, grejerna borde helt klart heta "Livsnödvändiga saker för en coolare tillvaro". (Och det kan man ju faktiskt behöva så här till sommaren.) More cool stuff for the people!

Snart, mina vänner, börjar jag jobba igen - och då blir det bokbloggande på hög nivå! (Just nu är det bara Mumins lilla bok om ord och Knacka på som går runt, runt, runt hela dagarna ...) Tills dess: ha en helt underbar sommar!

(Bilderna kommer från coolstuff.se.)


2 kommentarer:

MariaH sa...

går "knacka på" varm så artar sig nog lillpiraten alldeles strålande. Vi har kört den i fyra år på stora o börjat med lilla (som mest vill äta upp den än)

Piratdrottningen Alwilda sa...

Jodå, vid sex månader ville han bara äta böckerna, vid sju månader fick man helt plötsligt inte sluta läsa. Och exakt VARJE lässtund slutar i tårar - oavsett hur länge man har läst. Så jo, det kan nog bli äkta bokpirat av honom med! =)