tisdag, juni 2

New Moon!!

Så gick månen upp, och i samma ögonblick vaknade jag med ett ryck ur min bebiskoma ...Vad gör man egentligen av sitt spädbarn när både mamma och pappa vill gå på bio samtidigt?? Va? Kan inte någon vänlig själ tala om det för mig? Annars blir det väldigt jobbigt här till hösten ...

Kan ju inte vara kul för stackars lilla Pytte när mamma sitter och gråter över bioannonserna dag ut och dag in. Nä, det här hade jag nog inte riktigt tänkt igenom ...

4 kommentarer:

USB sa...

På frågan "Vad gör man egentligen av sitt spädbarn när både mamma och pappa vill gå på bio samtidigt??" finns ett mycket enkelt svar, man lämnar pappa hemma.

Använd din kvinnliga list och ta till med tunga argument som: "Jag har burit honom/henne i nio månader nu, vill du inte också ha lite kvalitetstid med Pytte?"

Bra du är tillbaka förresten!

Piratdrottningen Alwilda sa...

Tack för det strålande rådet, USB! Du har helt rätt. Jag har redan satt operation "mamma förtjänar minsann ett biobesök" i verket ...

Och det där sista gjorde mig alldeles glad i magen (vilket Pytte också tackar för, för övrigt. Glad mage är extra bra mage att bo i!), tack!

Maria sa...

annars är det bara att hoppas på att de har vett att köra den som barnvagnsbio. kan aldrig vara för tidigt för första vampyrfilmen?

Piratdrottningen Alwilda sa...

Ooooh, nu börjar det likna något här! Självklart, ska genast tipsa vår lokala bio så de hinner göra erforderliga förberedelser i god tid före november ... ! :-)