söndag, juli 14

Ny skuta kapad!

Jepp. Jag har bytt upp mig. Den berömda sjörövarskeppsstegen ni vet; ju bättre skepp man har desto bättre skepp kan man kapa. Så nu skjuter vi det här i sank och räddar oss över till det nya flaggskeppet. Snyggare. Smartare. Bättre. Grymmare.

Mer Alwilda, helt enkelt.

Jag fäller härmed ut landgången och önskar eder varmt välkomna ombord till Piratdrottningen Alwilda!

(Svabbarna hittar ni lutade mot stormasten - var noga i hörnen. Och glöm för all del inte reselektyren. Ni kan lasta av era koffertar i skeppsbiblioteket.)
1 kommentar:

Anonym sa...

Hej.
Jag tycker att ni skall uppmärksamma och recensera Linnéa Berglunds böcker om Emelie Lexander. De är fantastiska hästböcker som blivit spådda att bli nya hästboksklassiker av BTJ. Andra boken sålde slut direkt den kom ut och är nu på omtryck.
Förutom att handla om hästar, vänskap, förälskelse och annat som har med tonåren att göra så handlar böckerna också om hur det är att ha ett syskon som är svårt sjukt. Huvudpersonen i boken går igenom en tuff tid när hennes syster håller på att dö i en hjärtsjukdom och även har diagnosen autism. Jag tycker att böckerna är viktiga eftersom andra barn och ungdomar som också har syskon med diagnos kan känna igen sig och kanske finna tröst i att de inte är ensamma och att andra har gått igenom liknande saker och kan få tips om hur man kan hantera det.
Kontakt med författaren kan ni få genom hennes hemsida www.linneaberglund.se Första boken finns som E-bok på elib. Böckerna heter Ingen vanlig sommar och Jag glömmer aldrig Pascal.
Med vänlig hälsning
Josefine Levin