måndag, augusti 4

Bite me

Den här historien med Breaking Dawn börjar allt mer likna en Clouding Dusk. Inte nog med att jag har varit tvungen att kedjeläsa Lottaböcker hela helgen för att överleva, vad tror ni händer när jag kommer till jobbet på morgonen, iförd min grymma tröja och laddad till tänderna (jo, jag filade lite på dem i morse)? Tror ni att bokjäveln har kommit?

Nej.

Jag ringer till bokimporten. Jag får vänta en stund, medan de letar efter någon som vet något. Och nu ska vi i rättvisans namn inte skylla något på bokimporten, för det visar sig att det amerikanska förlaget VÄGRAR att skicka ut boken före släppdatum. (???!!!) Vilket innebär att boken kommer till Den Stora Bokgrossisten tidigast på onsdag. Tidigast. Det kan bli senare med, fick jag veta. Vilket innebär att i VÄRSTA fall (om den kommer sent på torsdagen) så kommer jag inte att kunna bli biten av Breaking Dawn förrän om ytterligare en vecka.

Så nu står jag här i min dumma tröja, som tillsammans med en skog av affischer, knappar och stickers glatt trumpetar ut hur biten jag blev av Breaking Dawn den 4 augusti.

Och vips har jag reducerats till en enda stor, fet stilstudie i falsk marknadsföring.


Läs även andra bloggares åsikter om

Inga kommentarer: