onsdag, januari 7

Ny bloggmedarbetare

Nytt år, nya tag! Jag är back in business igen efter en skakig period, men nu mår jag också bättre än någonsin. Med mig i år har jag nämligen en följeslagare som vi har väntat på väääldigt länge ... Jag ber att stolt få presentera:

BÄBIS!
Bäbis har med bravur klarat den första och svåraste tiden i magen, har inte fått sin mamma att kräkas (än) samt har den goda smaken att planera sitt intåg i världen samma dag som mamma och pappa träffades (den 18:e augusti). Vi gläds åt att Bäbis uppfostran härmed verkar vara avklarad.

Med stöd av ultraljudsbilden (som endast finns att beskåda i familjens privata album) kan man också konstatera att Bäbis är väldigt söt (precis som sina föräldrar) och verkar gilla att bada.

Doktorn säger också att Bäbis kommer att bli osedvanligt intelligent, vi vet inte exakt hur han kan se detta i ett så tidigt skede, men läkare brukar ju också vara bättre på att tolka ultraljudsbilder.

Doktorn säger att Bäbis har varit inneboende i två månader och att detta automatiskt innebär att hyresvärden har rätt att slippa alla tråkiga sysslor (städa kattlådan, bära ner jullådorna i källaren, byta däck på bilen) samt får göra hur konstiga matbeställningar som helst precis vilken tid på dygnet som helst (”en Piggelinglass och en röd Festis till huvudrätt och tre Läkerol till efterrätt, tack”).

Bäbis ser fram emot att få hjälpa till med bokrecensionerna här framöver och med detta vill vi önska er en riktigt god fortsättning på det nya året!

7 kommentarer:

Ka sa...

Åh! Wow! Hurra!!! HURRAAAAA!

Fia sa...

Grattis till din inneboende medarbetare! Jag känner att chansen är stor att han/hon blir en riktig litteraturpirat!

Full bokhylla sa...

Grattis! Det har jag ju inte tänkt på, att jag kommer att få hjälp med bloggandet från och med maj!

Maria sa...

Ett piratyngel minsan, spännande!
Grattis!

Helena sa...

JÄTTEGRATTIS! Det blir många minibloggare från och med våren/sommaren i år i litteraturbloggosfären - kul!

Piratdrottningen Alwilda sa...

Tack ska ni ha allihop! Och ett jättegrattis till er andra som också väntar små bokslukare!

Maria sa...

Grattis, så roligt. :D